• Bačići 60, Sarajevo
  • +387 33 767 350
  • info@rhtrade.ba

Krovni prozori ROTO

Uronite u Roto svijet i otkrijte mogućnosti koje Vam nudimo, bilo da se radi o drvenom ili PVC prozoru.

Saznajte sve o našim standardima kvalitete, našim idejama i raznovrsnom Roto proizvodnom programu i njegovim mnogobrojnim mogućnostima – potpuno prema Vašim zahtjevima i željama. Bilo da se radi o novogradnji ili renovaciji starog objekta, jednostavnoj zamjeni ili značajnoj modernizaciji, individualnim rješenjima za što veću udobnost ili promišljenim detaljima, Roto uvjerava – što god planirali. Tehnički gledano na izboru su Vam tri različita tipa prozora i cijela paleta posebnih rješenja za najrazličitije zahtjeve. Jasno da Roto nudi mnogo i kod ostakljenja kao i okvira prozora. Kratko i jasno: najbolji izgledi za stanovanje pod krovom.

 

 

Roto krovni prozori pružaju više slobode i udobnosti. Uvjeravaju svojim izvrsnim vrijednostima toplinske prohodnosti, najboljom izradom, jasnim dizajnom. Za novogradnju ili renoviranje. Veliki penthouse ili mali stan u potkrovlju. Samo krovni prozori ili kombinacija sa solarnim elementima. Što god planirate, koji god su Vam prioriteti: Roto ima savršeno rješenje za Vas.

Inteligentnom tehnologijom nastaje maksimum udobnosti stanovanja sa puno svjetla, slobodnim pristupom prozoru i slobodnim pogledom. Uključujući savršeno rukovanje.

Kod Roto krovnih prozora sve je ostvareno: nema smetajućeg otvorenog krila u prostoru, a ručka smještena na donjem dijelu krila omogućava udobno rukovanje i korištenje svih funkcija prozora jednom rukom: prozračivanje, otvaranje i postavljanje u položaj za čišćenje. Već su dugo među profesionalcima pojam za premium kvalitetu “made in Germany”.

Sve o Roto krovnim prozorima pogledajte na oficijelnoj stranici.

https://uk.dst.roto-frank.com/products.html