• Bačići 60, Sarajevo
  • +387 33 767 350
  • info@rhtrade.ba

O nama

RH trade d.o.o. Sarajevo je firma specijalizirana za prodaju ROTO okova za drvenu, plastičnu i aluminijsku stolariju, ROTO krovnih prozora i prateće opreme, kao i Metalac sudopera i česmi. Snaga i ključ uspješnog poslovanja na tržištu su rezultat pažljivog odabira brendova koje zastupamo, te sposobnosti i stručnosti naših zaposlenika. Strategija distribucije koja podrazumjeva prisustvo naših prodajnih predstavnika širom Bosne i Hercegovine nam je omogućila da napravimo jednu od najbržih i najfunkcionalnijih distribucijskih mreža, te da se uspješno nosimo sa svim izazovima savremenog tržišta.

U asortimanu renomiranog proizvođača ROTO AG Njemačka, pored okova za drvenu, plastičnu i aluminijsku stolariju, u mogućnosti smo ponuditi klizne sisteme ALVERSA, klizne sisteme za terase i balkone Patio Fold, Patio Inowa, sve vrste brava, baglama i cilindara za ulazna vrata.

Pored navedenog u našem prodajnom programu možete pronaći renomirane svjetske brendove kao što su Hoppe, GEZE, Gutmann, Schlegel, Fimet, Otlav, Nägel, Medos i ostali. Od navedenih brendova u mogućnosti smo ponuditi sve vrste kvaka za sobna i ulazna vrata, unutrašnje PVC i vanjske aluminijske klupice, sve vrste okapnica za drvene prozore, dihtunge, vijčanu robu, cilindrične spojnice i baglame za vrata, cilindre, rukohvate, tavanske stepenice i ostalu prateću opremu za proizvođače, trgovce, lance trgovina “Uradi sam” i domaćinstva.

Uz provjereni kvalitet renomiranih svjetskih brendova koje Vam nudimo, za sve naše kupce obezbjeđena je obuka i prezentacija proizvoda, kao i besplatna dostava.

Vrijednosti kompanije
Misija

Ponosni smo na naša postignuća i dosljedan rast na tržištu, što se može direktno pripisati konkurentskim prednostima koje nudimo našim klijentima:

Vrhunska vrijednost kupca = Visok kvalitet proizvoda + visok kvalitet usluge

Tehnička & prodajna podrška

Naša korisnička podrška Vam je dostupna i u svakom momentu spremna pomoći s Vašim zahtjevima. Imamo prodajne predstavnike koji pružaju rješenja za potrebe kupaca, te obrazovan prodajni tim koji radi ruku pod ruku s našim klijentima, kao i stručnost za upravljanje prognozama da bismo osigurali odgovarajuće nivoe zaliha.

Kvalitet

Brendovi koje zastupamo i distribuiramo na tržištu Bosne i Hercegovine su dio same filozofije poslovanja RH Trade-a koji je usmjeren na premium proizvode vrhunske kvalitete koji su prepoznati i priznati širom svijeta.

Dostava

Naša nepokolebljiva posvećenost pružanju usluga svjetske klase uključuje niske minimalne količine narudžbi, odličnu dostupnost proizvoda, kratko vrijeme isporuke i dosljednu isporuku koja nam pomaže da ispunimo i nadmašimo očekivanja kupaca.

Naši partneri